Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


      Τα μέλη και οι φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Θήρας, εκφράζοντας στην πράξη την ανάγκη για ομοψυχία του λαού ενάντια στη νέα Κατοχή, καλούμε τους συμπολίτες μας να βγουν στους δρόμους και να γιορτάσουμε μαζί το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας στα πάνοπλα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα, δείχνοντας σε όλους ότι είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για νέους Αγώνες.

      Η παρέλαση των παιδιών μας, των μαθητών μας, των στρατιωτικών και των Συλλόγων μας, γίνεται για τους επιζώντες του πολέμου, τους πραγματικούς πατριώτες που αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση, καθώς και για να τιμήσουμε τους χιλιάδες νεκρούς της γερμανικής θηριωδίας. Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί ΕΝΩΜΕΝΟΙ κρατώντας στο χέρι την Ελληνική Σημαία που πάντα αποτελούσε σύμβολο Αντίστασης.

      Καλούμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να μη στήσουν εξέδρες επισήμων. Ο λαός τους χρειάζεται δίπλα του όσο ποτέ άλλοτε.

      Κάθε προδότης-μεγαλοστέλεχος των κομμάτων της τριμερούς δωσιλογικής κυβέρνησης να μην τολμήσει να παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια αυτών που θα θελήσουν να γιορτάσουν ειρηνικά το «ΟΧΙ» στους δρόμους της πόλης μας.


      Οι αγανακτισμένοι, αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι δημοκράτες πολίτες θα υπερασπιστούν ξανά με κάθε τρόπο την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία και θα παλέψουν για νέο Σύνταγμα που θα φέρει στον τόπο οικονομική άνθηση και πραγματική Δημοκρατία, με θεσμοθετημένο τον πλήρη έλεγχο και την λογοδοσία των ασκούντων εξουσία.

Θήρα, 25/10/2012


Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας