Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ Θήρας - Σε Γερμανικές εταιρείες ο τουρισμός της χώρας.


 
Την τεράστια απόσταση από την πραγματικότητα ήρθε να επιβεβαιώσει η παρουσίαση του τουριστικού προγράμματος προβολής 2013, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ).
      Η νέα Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε στη Σαντορίνη την καμπάνια "Απέραντο Γαλάζιο" και τον πολύχρωμο ανεμόμυλο της (logo), με την δήθεν υποστήριξη ενός κοινού brand name, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, που κανείς δεν κατάλαβε που θα στηριχθεί και ποια θα είναι η σχέση του με την υπόλοιπη χώρα.
      Καμπάνια της οποίας, μόνο ο σχεδιασμός λογοτύπου και η εκτύπωση folder (φακέλων) και εντύπων για το Ν. Αιγαίο στοίχισε 80.000 €, και που θα συνεχιστεί με την δημιουργία διαδικτυακού portal ή κάτι τέτοιου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χωρίς να γνωρίζει κανείς με ποιο όνομα και με τι αντίτιμο.
      Κουβέντα για τις ανύπαρκτες νοσοκομειακές υποδομές στα νησιά του Αιγαίου, κουβέντα για την ανύπαρκτη νησιωτική σύνδεση, κουβέντα για έργα υποδομής δεν έκανε η Αντιπεριφερειάρχης κα Φτακλάκη και εμείς αναρωτιόμαστε για άλλη μια φορά, για το:
--  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΑΣ  ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;
--   ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ;
      Η ομολογία από την κα Φτακλάκη ότι στις συζητήσεις με τον περιβόητο Φούχτελ αποφάσισε ο κος Μαχαιρίδης (Περιφερειάρχης) και η ομάδα του, να αναθέσει σε γερμανικά Πανεπιστήμια και εταιρείες, έρευνες για τον τουρισμό των νησιών του Ν. Αιγαίου επιβεβαιώνει τις υπόνοιες ότι οι εντολές του κατακτητή υλοποιούνται άμεσα... και εξηγούμαστε.
     Όταν θα καταφτάσουν τα μαντάτα ως εντολές (παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων) για το πως πότε και σε ποιους  θα παραδοθεί η τελευταία βαριά βιομηχανία της χώρας σε ξένα συμφέροντα, θα είναι πολύ αργά.
     Τα διασκορπισμένα και αδύναμα σε κάποια νησιά Σωματεία-Σύλλογοι Ξενοδόχων, Εστιατορίων, Ενοικιαζομένων Δωματίων, Εμπόρων κλπ της πατρίδας μας δεν θα μπορέσουν ούτε καν να αντιδράσουν.
     Γι' αυτό λοιπόν ας είμαστε από τώρα όλοι έτοιμοι, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, για τις εξελίξεις που μας ετοιμάζουν οι κύριοι Μαχαιρίδιδες...


«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο
εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία»
Άρθρο 120, παραγρ.4 του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη)
                                                                                                                        
Θήρα, 30/11/2012
 Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας