Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΜ Θήρας - ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ '21


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΔΙΚO ΜΑΣ  ‘21
            “Αποφάσισαν οι νοικοκυραίοι, ότι η τυραννία των Τούρκων δεν υποφέρεται πλέον και για αυτήν την τυραννία όπου δεν γνωρίζαμε ούτε βιόν ούτε τιμή ούτε ζωή, αποφασίσαμε να σηκώσουμε άρματα εναντίον αυτής της τυραννίας, Είτε Θάνατος, Είτε Λευτεριά” (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

            Ναι ήσαν αστοί καραβοκύρηδες και έμποροι αυτοί που ξεσηκώθηκαν τότε.
            Ναι ήσαν νέοι ρομαντικοί επαναστάτες οι ιερολοχίτες στη Μολδαβία, μέχρι εκεί έφτανε η Ελλάδα, που έδωσαν την ζωή τους.
            Ναι ήσαν χωριάτες φτωχοί και αμόρφωτοι και βλάχοι και αρβανίτες και χριστιανοί και μουσουλμάνοι, όλοι αυτοί είχαν ένα κοινό σκοπό, μια Πατρίδα να σώσουν. Όλοι αυτοί ανήκαν στο μεγάλο έθνος των Ελλήνων, όλοι αυτοί για χρόνια πριν, άλλαζαν τα ονόματα των παιδιών τους και τα έκαναν Ελληνικά κάνοντας τους κατακτητές να ανησυχούν.
            Πολλοί πήγαν με την μεριά των Τούρκων, ένας από αυτούς ήταν και ο Νενέκος και τότε ο Κολοκοτρώνης έδωσε την εντολή: “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
            Εμείς του ΕΠΑΜ, τα στεφάνια τα καταθέτουμε στην  μνήμη των χαμένων από τα μνημόνια, αλλά κυρίως με σεβασμό σε αυτούς που πεινάνε, είναι άστεγοι και άνεργοι για 3 χρόνια τώρα.
            Για αυτό και όλοι οι ΔΗΘΕΝ με επικεφαλής το Δήμαρχο Θήρας κο Νικόλαο Ζώρζο προσπαθούν να εξαφανίσουν την φωνή μας, απαγορεύοντας μας να καταθέσουμε στεφάνι ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ όπως παλιά τις ψεύτικες γιορτές και παράτες.
            Όμως το ΕΠΑΜ είναι ΕΔΩ και μαζί με τον απλό πολίτη παλεύει ενάντια στα λαμόγια που ξοδεύουν ασύστολα, λιγουρεύονται ψήφους, κοροϊδεύουν και  παραδίδουν την Ελλάδα στους εισβολείς.
            Αντισταθείτε, μην τους πιστεύετε, σας παραπλανούν και σας κοροϊδεύουν. Στείλτε τους στον αγύριστο.  Οργανωθείτε μακριά από τα κόμματα της προδοσίας. Πάρτε την χώρα στα χέρια σας.

Αυτό που γιορτάζουμε σήμερα ήταν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Θήρα, 24/03/2013
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου